Tablófotózás

Az iskolai tabló ára: 6.000 Ft/diák

(minimum 20 diák és maximum 12 tanár esetében Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében) A tablón szereplő tanárok után (max. 12 főig) NEM KELL FIZETNI a tablófotózásért! Kevesebb diák, vagy több tanár esetén külön árajánlatot kell kérni!

Mit tartalmaz az ár?

Helyszíni kiszállás, helyszíni fotóstúdió installálás egyszeri alkalommal.
Mindenkiről készül legalább három fotó, a legjobbat a helyszínen notebookon ki lehet választani és azt profi módon kiretusáljuk, mintha modellek lennétek. Ez kerül a tablóra.
A tablót ötleteitek alapján összeállítjuk, megtervezzük (ráírjuk a szöveget, hátteret adunk, elrendezzük a képeket).
A bekeretezett tablót 1200x800 mm méretben készítjük el. Külön kérésre és felár ellenében a méret módosítható. Képkeret többféle színben választható: kék, barna, natúr, bordó, fehér, fekete. Egyéb keret (pl. arany, ezüst, fém, stb.) értékegyeztetéssel választható.

A diákok kapnak:

+ 6 darab fotó (6x9 cm)
+ 4 darab igazolványkép
+ a kész tabló A/4-es méretben

Amennyiben egy iskolából több osztály is nálunk készítteti a tablóját, abban az esetben a pótfotózást ingyen vállaljuk, vagy ha erre nincs szükség, engedményt adunk az árból.

Extra felárral kérhető:

- a 120x80 cm-es méretű tabló hagyományos üveg előlap helyett kasírozva és matt UV védelemmel ellátott fóliával laminálva. Ez időtállóbb, nem fakul ki, a fény nem csillan meg benne és a kasírozás miatt nem hullámosodik be évek múlva. Ennek felára: 8.000,- Ft
- igazolványkép: 500 Ft / 4 db
- 6x9 cm-es portré tablókép: 400 Ft /2 db
- az elkészített tablóról A/4-es méretű (30x20 cm-es) fotó: 600,- Ft/db
- pótfotózásra helyszíni kiszállás 10.000,- Ft/alkalom